19 Mart 2012 Pazartesi

Fırında Levrek

Hazırlama Zamanı dakika
Pişirme Zamanı dakika
Kaç Kişilik
Malzemeler Levrek(kişi sayısına göre) soğan,domates,maydanoz,limon,karabiber,kaşar peyniri,mantar,tuz,tereyağ
Hazırlanışı Bir kapta arzuya göre soğan,domates,maydonoz,mantar doğranıp karıştırılır.İçine limon suyu,tuz,karabiber ekliyoruz.Balığımızı alüminyum folyo üzerine koyup,içini tuzlayıp,kaşar dilimleri koyup kapatıyoruz.Balığın üzerine hazırladığımız karışımdan döküp,parça halinde tereyağı paylaştırıyoruz.Folyoyu üzeri hafifçe açık kalcak şekilde kapatıp 250 derece fırında 20-25 dakika pişiriyoruz. Afiyet olsun.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder